Home Ramazani MUKABELE – Xhuzi 3 (VIDEO)

(Lexim i Kur’anit nga hafizët e Prizrenit) Xhuzi 3
Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit.
Lexojnë:Hafëz Osman Bekteshi dhe Hoxhë Mervan Berisha Xhamia “Sinan Pasha”

KULTURË

0 58

Solistja Profesoresha Rejhan Kodrazi, në Violin Profesor Rahmi Ymeri dhe Piano Eda Vllaço Shkolla e Muzikës Prizren