Home Lajme BOTË MURSI, NGA DËNIM ME VDEKJE NË BURGIM TË PËRJETSHËM

Gjykata egjiptiane, pas dërgimit të dosjes në myftininë e Kajros për të marrë opinionin e saj në lidhje me vendimin me vdekje, ka dhënë vendimin për dënim me burgim të përjetshëm ndaj Muhammed Mursi, Presidentit të zgjedhur me votë të lirë dhe i larguar me grusht shteti.

KULTURË

0 2121

Drejtoria Rajonale e dorëshkrimeve në qytetin Konya të Turqisë restauron një prej kopjeve të dorëshkrimit "El-Kanun Fi’t Tıbb" i cili për qindra vjet...