Home Lajme BOTË MUSLIMANËT DETYROHEN TA PRISHIN AGJËRIMIN ME ALKOOL

Qeveria kineze ka ndaluar agjërimin gjatë muajit Ramazan për muslimanët e Tyrkmenistanit Lindor.
Autoritetet e sigurisë kanë arrestuar disa grupe muslimanësh të rinj të cilët kanë refuzuar ta prishin agjërimin, i cili është obligim për muslimanët. Me qëllim të ushtrimit të presionit ndaj muslimanëve, qeveria Kineze ka organizuar një festival për promovimin e pijeve alkoolike, gjatë së cilës ka detyruar të gjithë të rinjtë të marrin pjesë në këtë festival dhe të pinë pije alkoolike./besa/

KULTURË

0 2138

Drejtoria Rajonale e dorëshkrimeve në qytetin Konya të Turqisë restauron një prej kopjeve të dorëshkrimit "El-Kanun Fi’t Tıbb" i cili për qindra vjet...