Home Mysafiri në studio “MYSAFIR NË STUDIO”-OSMAN HAJDARI

I ftuar: OSMAN HAJDARI-DREJTOR I ADMINISTRATËS

TEMA:PROJEKTET DHE SUKSESET E DREJTORISË SË ADMINISTRATËS

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/701274987162488