Home Mysafiri në studio “MYSAFIR NË STUDIO”-OSMAN HAJDARI

I ftuar: OSMAN HAJDARI-DREJTOR I ADMINISTRATËS

TEMA:PROJEKTET DHE SUKSESET E DREJTORISË SË ADMINISTRATËS

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/701274987162488

KULTURË

0 82

Aktivitete çdo natë– Muzikë / Performanca Artistike Filigran , Art me Pika , Qëndisje , Punime Druri. https://www.facebook.com/TVBESA/videos/852044405574209