Home Lajme Mytaher Haskuka dhe Halil Kastrati në darkë me mbijetuarit e tërmetit

Mytaher Haskuka dhe Halil Kastrati në darkë me mbijetuarit e tërmetit

Jetimat e Ballkanit sonte vazhduan me dhurimin e darkës për të ardhurit nga Shqiperia qe jane strehuar ne ish kampin e kforit Gjerman
Çdo nate do te behet shperndarja e darkes per 500 persona
Ashtu sikur behet shperndarja e drekes çdo dite ne kuzhinen tone sot i shtohet edhe darka
Donator te darkes se trete jane;
“Shoqata Illyrian Eagles me seli ne Gjermani “
Bamires Zoti ju shperblefte,ka shkruar Halil Kastrati në facebook adresën e tij.