Home Lajme Ndërron jetë Myzafer Kalanderi, ish drejtor i Spitalit në Prizren

Ndërron jetë Myzafer Kalanderi, ish drejtor i Spitalit të Përgjithshëm në Prizren.Në emër të Këshillit Drejtues, gjithë punonjësve të spitalit, dhe në emrin tim personal shprehim ngushëllime për familjen, të afërm dhe miq të tij.Prof.Ass.Dr.Afrim AVDAJDrejtor ekzekutiv i Spitalit të Përgjithshëm në Prizren