Home Lajme KOSOVË Ndodh në Kosovë,i’vunë zjarrin qenit dhe bëjnë video duke u qeshur...

Ndodh në Kosovë,i’vunë zjarrin qenit dhe bëjnë video duke u qeshur (VIDEO) Pamje +18

Një rast i pazakont dhe u shëmtuar ka qatkulluar dhe nëpër portalet e Kosovës ku ndëgjohen disa të rinjë duke inqizuar një qenë në flakē dhe duke u qeshur. Policia e Kosovës nuk ka arritur ende t’i identifikojë personat që i vunë flakën qenit. Krejt çka dihet deri më tani është se rasti është duke u hetuar, duhet ekzaminim i vendit e video për të gjetur kush e ka bërë këtë veprim, ka thënë për Insajderin Avni Zahiti, zëdhënës i stacionit të policisë në Mitrovicë. “Nuk kemi diçka konkrete, janë duke e trajtuar çështjen ende nuk dihet se kush janë kryesit e këtij veprimi. Duhet pak kohë me trajtu rastin, duhet të ekzaminohet mirë vendi e videoja”, ka deklaruar Zahiti. Sipas disa portaleve rasti ka ndodhur në afërsi të hotelit “Vila Lux” në Mitrovicë. Ky akt i pa zakont i filmuar me telefon shfaq qenin e përfshirë nga zjarri. Në prapavijë dëgjohen zërat e atyre që dyshohen të kenë bërë këtë vepër të shëmtuar.

KULTURË

0 2142

Drejtoria Rajonale e dorëshkrimeve në qytetin Konya të Turqisë restauron një prej kopjeve të dorëshkrimit "El-Kanun Fi’t Tıbb" i cili për qindra vjet...