Home Lajme Në këto fshatra të Prizrenit sot s’do të ketë rrymë deri në...

KEDS ka bërë të ditur se si rrjedhojë e punimeve në rrjet, në disa vende do të ketë ndërprerje të rrymës.

Me anë të një komunikate për media, KEDS ka njoftuar për lokacionet dhe orarin ku do të ketë ndërprerje.

Prizren

TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rahoveci (Kodi: 30000015) prej orës 13:00-16:00.

Vendet: rrugët: 13 Liqeni i Hasit, 15 Faik Çabrati (një pjesë), 451 Hysni Morina (një pjesë), 462 Qenë Qenaj (një pjesë), Arban (një pjesë), Atmagjë (një pjesë); fshatrat: Krajk, Landovicë dhe Tupec.

Arsyeja: Kyçja e kabllove të tensionit të mesëm për segmentin e NS të ri 10/04 kV Lagjja Jeta e re Arbanë.

Similar articles