Home Lajme Nesër bëhet hapja e “Vendit për piknik” në fshatin Jabllanicë të Prizrenit

Nesër, më 20 qershor (e shtunë) do të bëhet promovimi i projektit “Vendi për Piknik” në fshatin Jabllanicë, projekt i realizuar nga Drejtoria e Turizmit dhe Zhvillimit Ekonomik.

Në aktivitet do të jetë i pranishëm edhe kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka.