Home Lajme KOSOVË Nga protestë masive, në sheshin e Prishtinës del veç një qytetar dhe...

Një protestë masive ishte paralajmëruar për ditën e sotme.Një organizatë e ashtëquajtur si “Zëri i Popullit” bënte thirrje për dalje masive në sheshin e Prishtinës për të kundërshtuar masat e reja që pritet të hyjnë sot pasdite në fuqi.Por, nga protesta masive e cila përcillej me foto të protestave politike, në sheshin “Skëndërbeu” të Prishtinës u shfaq vetëm një qytetar dhe dhjetëra gazetarë.Dështimi i protestave të sotme filloi nga Labi i Ferizajit të Kosovës së Shqipërisë, për të vazhduar më pas në Prishtinën, Kosovës e lavdisë.

Similar articles