Home Prizreni Online Nisma takon të rinjët në Prizren

Mbrëmë në mjediset e thot딑Therandës”,në një takim me elektoratin “Nisma” ishte kryetarit i Nismës për Kosovë Fatmir Limaj dhe kryetari i kësaj dege Zafir Berisha. Ku më këtë rast u tha se padyshim që të rinjët sjellin ndryshme të mëdha,këtë më së miri e dëshmuan edhe të rinjët e prizrenit të cilët u rreshtuan përkrahë NISMËS për Kosovën pohoi Fatmir Limaj mbrëmë,Ne jemi bashkuar për të fituar Prizrenin.N e besojë se do ta fitojmë Prizren dhe do të ndryshojmë këtë qytet.Kosova po ndryshon me përkrahjen e gjithë këtyre të rinjëve të cilët nuk duan të emigrojnë në shtetet evropiane por zgjidhjen për ndryshim dhe mundësinë e vetme për një shtet më ndryshe e gjetën tek NISMA për Kosovën:Kurse ai ka foloir edhe për nismëne mocionit të mosbesimit
Ne po vijmë me këtë rini dhe shumë të rinjë të tjerë në Kosovë për ta bërë më të mirën për vendin tonë.Kjo është NISMA e fuqishme,NISMA e rinisë, NISMA e perspektivës dhe e një shteti më ndryshe, tha fillimisht në këtë takim Zafir Berisha ka folur edhe për punën e angazhimie të legjuslaturës së Kuvendit , duke veçaur edhe legjislaturën e nëshkrimit të Pavarësisë së Kosovës. Unë atëbotrë e kam nënshkruar ne emërr të gjakut të dëshmoërev dhe të Prizrenit.
Takimi i mbrsmdhëm ishte një taki i të rinjëve tëe Nismës nga Prizreni

KULTURË

0 2922

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...