Home Prizreni Online NJËSITI I TRAFIKUT NË PRIZREN : KEMI RËNIE TË AKSIDENTEVE ME FATALITET...


Policia Rajonale në Prizren sipas Njësitit të Trafikut Rajonal ku komandati i këtij njësiti Sabit Kabashi, bënë të ditur se këtë vit në këtë njësitë gjatë vitit 2016 ka qenë në nivel të dukur. Ngase gjatë këtij viti ka pasur zbritje prej 60 për qind të aksidenteve me fatalitet. Por,numri i aksidenteve me dëme materiale ka shënuar rritje, Kjo për faktin se kemi pasur angazhimi e shtesë sidomos njësiti ynë.Kemi rritur efikasitetin e punës dhe kemi pasur gjatë vitit që shkoi kemi pasir vetëm pesë viktima në komunikacion.Derisa ai ka folur edhe për raportin Evropian të Aksidentit, Javën që lamë pas kemi lëshuar 60 tiketa gjobë që nuk kanë qenë të paisur me raportin Evropian të aksidenteve.Kurse z Kabashi ka bërë të ditur tashmë jemi duke punuar dhe intesifkuar punët tona që suksesi mos të mungojë.

KULTURË

0 2794

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...