Home Lajme Njoftim për ndërprerje të furnizimit me ujë për shkak të ndërprerjes së...

Të nderuar konsumatorë, KRU “Hidroregjioni Jugor” sha.Prizren ju njofton se me datën 02.02.2021 prej ores 10:00 deri në ora 16:00, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijes për shkak të ndërprerjes së energjisë elektrike në Stacionin e pompave në Sozi “ Nashec” dhe pa furnizim të ujit do të mbesin këto zona:

 • Kobaj
 • Atmaxh
 • Tupec
 • Nashec
 • Grazhdanik
 • Planej
 • Gorozhup
 • Mile
 • Mazrek
 • Gjonaj
 • Një pjesë e Qytetit në rrugën e Nashecit

Me rastin e rikthimit të energjisë elektrike, do të rikthehet edhe furnizimi me ujë të pijes.