Home Lajme BOTË Nora na zbardh fytyrën, flamuri i Kosovës mbi atë të Rusisë në...

Xhudistja nga Kosova, Nora Gjakova e ka fituar medaljen e artë në Gjeorgji.

Në finale të Grand Slam Tbilisi, Gjakova mposhti xhudistën nga Gjorgjia, Eteri Liparteliani ku edhe u stolis me medalje të artë.

Gjithashtu, xhudistia jonë fitoi edhe 1000 pikë Olimpike.

Më poshtë mund të shikoni se si flamuri i Kosovës ngritët lartë nga shtetet si Rusia, Kanada dhe Gjeorgjia.