Home Ekonomi Nuk ka lëvizje në paga

Ministria e Financave (MF), nëpërmjet një komunikate ka garantuar punonit që paguhen nga buxheti i shtetit, se nuk do të lëvizin koeficientet e tyre.

“Ministria e Financave i siguron të gjithë punonjësit të cilët pagën e tyre e marrin nga Buxheti i Republikës së Kosovës, se nuk ka asnjë lëvizje në koeficient dhe paga. Qeveria e Kosovës ka iniciuar reformën në administratën publike, pjesë e të cilës është edhe hartimi i Ligjit për paga, përmes së cilit shteti synon të rregulloj këtë fushë në mënyrën më të mirë të mundshme”, thuhet në komunikatën e Ministrisë së Financave.

KULTURË

0 2788

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...