Home Lajme KOSOVË Nuk patën maska e nuk përfillën ligjin anti-Covid, gjobiten 970 kosovarë

Ka disa muaj që ka hyrë në fuqi ligji kundër përhapjes dhe për parandalimin e pandemisë Covid-19, në Kosovë, shkruan IndeksOnline.E Policia e Kosovës si institucion i thirrur për zbatimin e ligjit dhe ruajtjen e rendit publik në vend, ka për detyrë që të shqiptojë gjoba për të gjithë ata që veprojnë në kundërshtim me këtë ligj dhe rekonamdimet e institucioneve shëndetësore në vend.Sic bëhet e ditur në statistikat e përgjithshme policia ka shqiptuar 970 gjoba për të gjithë ata që kanë vepruar në shpërputhje me këtë ligj.