Home Lajme KOSOVË Nuk vendosën maskat e s’respektuan distancën, gjobitën mbi 1 mijë kosovarë

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit janë shqiptuar mbi 1 mijë gjoba për të gjithë ata që nuk kanë përfillur ligjin për parandalimin dhe mbrojtjen nga Covid-19, i miratuar muaj më parë.Saktësisht siç njofton policia janë shqiptuar 1 mijë e 50 gjoba në mbarë vendin.