Home Lajme KOSOVË Numërohen mbi 25 mijë vota të diasporës, Vetëvendosje merr mbi 76 për...

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve (QNR) është duke vazhduar numërimi i votave me postë nga diaspora.

Deri në orën 23:00 janë numëruar 25,798 vota.

Nga këto vota të numëruara rezultati është si në vijim.

LVV – 19626 vota

PDK – 2120 vota

LDK – 2173 vota

AAK – 855 vota

NISMA – 200 vota

Pjesa tjetër e votave iu takon partive tjera.

E votat e diasporës kanë filluar te numerohen pas atyre me kusht dhe të personave me nevoja të veçanta.