Home Lajme Pacienti prizrenas shërohet dhe del negativ nga Covid-19,dhe me një dedikim të...

E nderuara redaksi e Rtv Besa,unë J.M sot pas dy jave jam shëruar plotësisht nga Covid-19 falë stafit profesionist të Spitalit të Prizrenit të cilët në mënyrë të përkryer më ndihmuan të shërohem plotësisht nga kjo sëmundje jo e lehtë dhe e mundimshme.

Me këtë rast dëshiroj të falemnderoj përzemërsisht repartin Pulmologjik dr Gjejlan Syleqe dhe dr Nihal Suroi dhe nga reparti Infektiv dr Fatos Totaj dhe dr Zef Mhilli si dhe gjithë stafin e Spitalit të Prizrenit me në krye me dr Afrim Avdaj,ka shkruar ai në redaksinë e rtv Besa.