Home Lajme KOSOVË Pak kohë ka mbetur deri te Testi i Arritshmërisë… “Maarif” (VIDEO)

Pak kohë ka mbetur deri te Testi i Arritshmërisë. Koha është kufizuar, por nuk ka vend dhe nevojë për shqetësim.
Të dashur nxënës, me përvojën që kemi si shkolla “Maarif” po jua sjellim të përgatitura me shpjegim pyetjet e zgjidhura të testeve të viteve të kaluara.
Bëni gati fletoret dhe lapsat, të martën, në orën 16:00 po fillojmë.

KULTURË

0 47

Solistja Profesoresha Rejhan Kodrazi, në Violin Profesor Rahmi Ymeri dhe Piano Eda Vllaço Shkolla e Muzikës Prizren