Home Lajme BOTË Palestinezët mund të përdorin vetëm 15 për qind të territoreve të tyre

Izraeli ndodhet në një situatë ku ka okupuar 85 përqind të territoreve historike palestineze prej 27 mijë kilometra katrorë. Ndërsa palestinezët mund të përdorin vetëm 15 përqind të këtij territori.

 

 

KULTURË

0 444

Para disa ditëve Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bujar Nishani në një ceremoni solemne dhe të veçantë, në institucionin e presidencës vlerësoi me dekoratën...