Home Lajme Pamje nga përleshja e tifozëve në Prizren(VIDEO)

Pamje nga përleshja e tifozëve në Prizren

Tifozët e Prizrenit “Arpagjiktë” dhe ata nga Peja “Shqiponjat” janë përleshur në ndeshjen e basketbollit Ponte-Peja.

Pas këtyre përleshjeve është nevojitur edhe ndërhyrja e Policisë së Kosovës që ta qetësonin situatën.

Nuk raportohet për ndonjë të arestuar për këtë incident nga ana Policis së Kosovës