Home Lajme KOSOVË Pas 7 ditësh përfundon grevën urie afaristi nga Prizreni Bekim Muriqi

“Te nderuar qytetarë Pas 7 ditë e 6 netë grevë urie më në fund drejtësia triumfoj në anën time betejën 7 ditore fitova në mënyrë ligjore nga sot unë e përfundova grevën më lejoni Unë të falënderojë drejtësinë dhe më lejoni në emrin timë personal që të ju dëshirojë të falënderohem së pari që më keni përkrahur pandërprerë në rrjetet sociale ju falënderojë të gjithve shumë nga zemra. Qytetarët,shokët,miqtë,kolegët,familjarë të afërm,rtv Besa dhe tv Prizrenin e prizrenit,gazetaren e kallco com-it unë dua të falënderohem shumë Avokatin timë Kushtrimin, deputetin e KDT-se Fikrim Damka dhe deputeten Fidan Brina Zhellta që sot nuk më kan lën vetëm kan qenë prezent edhe ata sot në betejën paqësore unë që kam qenë me dokumente ligjore,më lejoni të falenderojë shumë nga zemra edhe stafin e urgjencës të ndihmës së parë,repartin interniste,repartin pullmollogjik të prishtinës falëminderit shumëëë.Derisa ka edhe persona të tillë edhe ata të cilët nuk më përkrahën dhe nuk më kan përkrah dhe më quan budallë në këtë shtetin tonë demokratik kan të drejt me shkrujt dhe të komentojnë edhe ata persona. Sikur në rastin timë si përshembullë që më ndodhi mua dhe unë kur dali me e mbrojtë kafshatën e gojës kundër një padrejtësie të paligjëshëm në këtë shtetë timën në republikën e kosovës mbas të atyrë-ve, ose të disa-ve personave mua i konsiderojnë si një qytetar me një fjalë BUDALL. NDËRSA në anën tjetër më lejoni në emrin timë personal të falënderohem shumë që më keni përkrahur në qdo momentë reshtas 7 ditë dhe. Përkrahja juaj më bërri dhe më shtyri që ato qaste shtatë ditor që ishte aq shumë ftofti i egër sidomos në mbrëmjeve me grica të eshtur të ftoftit dhe qdo shkronjë të arta të juaja e ndiesha që sikur një rreze e diellit që më rrezon sa që nuk diktojsha të ftoftin. Më lejoni në emrin timë personal përsëri të falënderojë pik më pikë. Ju falënderojë, ju falënderojë shumë shumë nga zemra respekt të gjithëve. Nga shumë i respektuari i juaji Bekim Muriqi Datë 01-12-2020” ka shkruajtur ai në rrjetin e tij social.