Home Lajme KOSOVË Për 24 orë në Kosovë policia ka shqiptuar gjithsej 1,712 gjoba.

Brenda 24 orëve të fundit janë arrestuar 15 persona për vepra të ndryshme penale. Nga ta, 8 persona janë dërguar në mbajtje dhe 3 në vuajtje të dënimitE ndërkaq, dje në vendin tonë kanë ndodhur 14 aksidente trafiku me persona të lënduar dhe 18 të tjera vetëm me dëme materiale.Për shkelësit e rregullave të trafikur policia ka shqiptuar gjithsej 1,712 gjoba.