Home Lajme KOSOVË Përbërja e grupit të ri parlamentar të PDK-së, asnjë deputet nga Prizreni

Partia Demokratike e Kosovës në zgjedhjet e 14 shkurtit ka fituar 19 ulëse në Kuvendin e Kosovës.

Gazeta Online “Reporteri”, ka siguruar emrat e kandidatëve të PDK-së, të cilët kanë fituar ulëse të deputetit në këto zgjedhje.

Enver Hoxhaj,Uran Ismajli,Bedri Hamza,Mërgim Lushtaku,Memli Krasniqi,Elmi Recica,Ferat Shala,Ardian Kastrati,Xhavit Haliti,Bekim Haxhiu,Hajdar Beqa,Eliza Hoxha,Abelard Tahiri,Fail Nura,Ganimete Musliu,Blerta Deliu,Ariana Shoshi Musliu,Adelina Granica dhe Floretë Zejnullahu.