Home Lajme KOSOVË Përkrahje e madhe e veteranëve të UÇK- së ndaj PDK – së...

Mbështetja e veteranëve të UÇK-së është e fortë dhe e qartë edhe në Pejë. Më gjithë forcat e mia, do ta nderoj këtë mbështetje dhe besim të tyre.

Jemi bashkë për ta jetësuar vizionin e PDK-së për Kosovën e së ardhmes. Për ta jetësuar vizionin e Hashim Thaçit, Kadri Veselit dhe çdo çlirimtari për një Kosovë të fortë përbrenda dhe shumë të respektuar nga jashtë, ka shkruajtur Enver Hoxhaj kandidati për Kryeministër nga PDK.