Home Lajme KOSOVË Përleshje masive në Fushë-Kosovë, mes qytetarëve dhe policisë! (VIDEO)

Sor një përleshje masive ka ndodhur në Fushë-Kosovë.Në këtë ngjarje janë përfshirë pjesëtarë të Policisë dhe disa qytetarë raportojn dëshmitarët e rastit.Sipas tyre situata ka dalë jashtë kontrollit.

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/702232890406953