Home Prizreni online Përurohet asfaltimi i rrugës në Hoqë të Qytetit


Hoqa e Qytetit sot,përpos datës së përkujtimit të dëshmorit Nazim Budurri dhe shënimit të Ditës së shkollës po sot, pati edhe një ditë tjëtër festive sepse po sot, në mesin e shumë rrugëve të shtruar sot,u bë edhe përurimi i rrugës në këtë fshat.Ku kryetari i komunës Ramadan Muja,morri pjesë edhe në përurimin e rrugës tek “Laku i Hoqës”mbasi që tashmë kjo rrugë pos që është më e sigurtë është më shkurtër. Në këtë përurim rrugë kryetari Muja duke uruar të gjitha datëshënimet e këtij fshati tha se sot, jemi edhe në përurim të kësaj rruge.
Kryetari Muja tha se sot, këtu jemi për të përuruar këtë rrugë sepse tash e di se ky është një investim i mirë sidomos për banorët e Hoqës së Qytetit, të ciët do të kenë mundësi të qarkullojnë më lirshëm e më sigurtë. Ne do të vizitojmë edhe edhe pika tjera të vendpunimeve ku punohet, të gjitha këto e kanë rregulluar edhe mirëqenjen e këtyre banorëve të komunës sonë,
Hoqa tani pas të gjitha këtyre investimeve e ka marrë formën e një qyteze moderrne me shtëpi të bukura e rrugë të shtruara.

KULTURË

0 959

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...