Home Islami dhe jeta Pjesëtarja e fesë Ortodokse nga Shqipëria e pranon Islamin në Prizren (VIDEO)

Një video e publikuar në adresën e Xhamisë Sinan Katib në Prizren është bërë virale në rrjetet sociale ku shihet një pjesëtare e besimit ortodoks nga Shqipëria e cila në prani të Hoxhës Osman Bekteshi shqipton shahadetin (dëshminë) dhe pranon fenë Islame.https://youtu.be/cpd6xvySOpk

https://www.facebook.com/watch/?v=355494225531468