Home Prizreni online PO DËMTOHEN PYJET NË SUHAREKË KOMUNAT, JANË PËRGJEGJËSE PËR MBROJTJEN E TYRE


Ali Buzhala,drejtor i Agjencionit të Pyjeve për Rajonin e Prizrenit, njofton se malet e komunës së Therandës janë Llazarat i Kosovës ai duke folur për ,mbrojten e pyjeve tregon se në trekëndëshin Delloc- Maqitevë – Vraniq janë si Llazarari në Shqipëri . Sepse atje janë furrat e druve ku secila nga këto furrë hargjon deri në 50 metra dru, Mirëpo, atje janë duke u dëmtuar shumë pyjet.Kurse ai lidhur me këtëo dëmtime ka aderesuar komunat sepse sipas tij ato, duhet të jenë përgjegjës për pyjet.Kurse ai porositë se pyjet janë vetë mushkërit e fëmijëve tanë dhe të ardhmes sonë, Prandaj duhet pasur kujdes të shtuar ndaj pyjeve porositë Buzhala

KULTURË

0 1108

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...