Home Lajme KOSOVË Polici pa maskë e dënon qytetarin për maskë!

Një qytetarë ka dërguar në Rtv Besa sot një video dhe disa fotografi me të cilën ai ka arsyetuar se sot gjatë udhëtimit me automjet e ka ndaluar policia dhe ka gjobitur por mosmbajtje të maskës por ai është ankuar se as vetë policët nuk mbanin maskë.