Home Lajme KOSOVË POLICIA E KOSOVËS DHE KFOR-I RUAJNË KRYEMINISTRIN MUSTAFA

Një numër i madh i Policisë së Kosovës dhe pjesëtarëve të KFOR-it kanë siguruar hyrjen e kryeministrit të Kosovës, Isa Mustafa në ndërtesën ku do të mbahet ceremonia për 16 vjetorin e themelimit të Policisë së Kosovës.

Ky numër i shtuar ka ardhur si rezultat i një paralajmërimi të Lëvizjes Vetëvendosje, të cilën kanë njoftuar se do ta kenë një aktivitet afër ku po mbahet kjo ceremoni.

Megjithatë deri tash aty nuk janë parë aktivistë të Vetëvendosjes./kp/

KULTURË

0 2125

Drejtoria Rajonale e dorëshkrimeve në qytetin Konya të Turqisë restauron një prej kopjeve të dorëshkrimit "El-Kanun Fi’t Tıbb" i cili për qindra vjet...