Home Prizreni Online Policia njofton për prangosjen e e një femre për mashtrim

[emb Arrestohet një femër për mashtrim në Prizren.Policia e Kosovës ka arrestuar një femër në Prizren, pasi kishte mashtruar disa persona kinse për aranzhime të takimit me viktimën femër shqiptare, e cila nuk ka pasur njohuri për këto veprime të dyshuarës.Në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës thuhet se arrestimi është bërë pas një pune operative hetimore.“Pas një pune operative hetimore dhe me urdhër të prokurorit është arrestuar e dyshuara femër-Shqiptare pasi që e njëjta në vazhdimësi ka mashtruar persona të ndryshëm (meshkuj) kinse për aranzhime të takimit me viktimën femër Shqiptare, e cila nuk ka pas njohuri fare për këto veprime të dyshuarës”, thuhet në raport .Me urdhër të prokurorit e dyshuara dërgohet në mbajtje të paraburgimited]http://https://youtu.be/XI3wv7CwRJA[/embed]

KULTURË

0 2922

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...