Home Prizreni Online Prishja e pompës la pa ujë dy lagje njofton “Hidroregjioni-jugor

Kompania “Hidroregjioni Jugor” përmes zëdhënëses Verije Krasniqi Ibrahimi, njofton konsumatorët se për shkak të prishjes së pompës 22 kilovatëshe në rezervuarin e KFOR-it, ku do të këtë pengesë me furnizim me ujë të pijes ne pjesën e epërme “Dardania” si dhe tek Qendra e Kompetencës në Prizren. Derisa zëdhënësja Ibrahimi, pohon se gjatë ditës së nesërme pritet që në këto dy rajone të satbilizohen me furnizim me ujë të pijes.

KULTURË

0 2896

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...