Home Lajme KOSOVË PRISHTINA PROVON SISTEMIN E ALARMIMIT

Komuna e Prishtinës është duke e testuar sistemin e alarmimit të përgjithshëm në raste të rrezikshmërisë. Faza testuese zgjat vetëm disa sekonda dhe kjo bëhet me qëllim të sigurisë së banorëve në kryeqytet.

“Lusim qytetarët për mirëkuptim gjatë kësaj periudhe testuese të alarmeve në lagje të ndryshme të kryeqytetit”, thuhet në njoftimin e Komunës.

KULTURË

0 2121

Drejtoria Rajonale e dorëshkrimeve në qytetin Konya të Turqisë restauron një prej kopjeve të dorëshkrimit "El-Kanun Fi’t Tıbb" i cili për qindra vjet...