Home Lajme KOSOVË Privatizimet e tokave shtetërore, Avdyli thotë se duhet të kishte arrestime

Deputeti i LDK-së, Haxhi Avdyli thotë se sistemi i drejtësisë në Kosovë është inekzistent, përndryshe do të kishte arrestime për procesin e privatizimit të tokave shtetërore.Procesi i privatizimit të tokave shtetërore, duke u paguar shuma simbolike ka shkaktuar reagime të mëdha në opinion.E për këtë çështje, me anë të një postimi në Twitter, Haxhi Avdyli i LDK-së, po thotë se duhet të kishte arrestime.“Sistemi i drejtësisë në Ks thua është inekzistent. Po te egzistonte sot do kishte arrestime për privatizimet e tokave prej 1 deri ne 3 Euro, dhe normalisht konfiskime”, ka shkruar ai.