Home Lajme Prizren: Paraburgim të dyshuarit për sulm seksual ndaj 7 vjeçares

Gjykata e Prizrenit i ka caktuar masën e paraburgimit të dyshuarit T.TH., nën dyshimet për veprën penale sulm seksual.Sipas njoftimit të Gjykatës rasti ka ndodhur me datë 24 shtator, kur i dyshuari T.TH., ka shfrytëzuar momentin e fillimisht e ka joshur të dëmtuarën fëmijë e moshës 7 vjeçare, duke i thënë të shkojnë te shtëpia e tij, kinse për të riparuar biçikletën.Me kërkesë të Prokurorisë Gjykata e Prizrenit i ka caktuar të dyshuarit masën e paraburgimit, për të siguruar praninë e tij para organeve të drejtësisë dhe për të mos penguar hetimin e rastit.