Home Mjeku juaj PROBLEMET NË KUK DHE SHPUTA TË FËMIJËVE

“MJEKU JUAJ” – 14.05.2015.
TEMA: “PROBLEMET NË KUK DHE SHPUTA TË FËMIJËVE”.
I FTUAR: Dr. SELAJDIN BOSHNJAKU, (Ortoped Traumatolog).

KULTURË

0 2793

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...