Home Lajme KOSOVË Prof Milazim Krasniqi”Në një vend ku dikush ka guxim me e kërcënue...

Prof Milazim Krasniqi”Në një vend ku dikush ka guxim me e kërcënue një familje kryeministrore, në atë vend ka triumfuar anarkia dhe barbaria”

“Në një vend ku dikush ka guxim me e kërcënue një familje kryeministrore, në këtë rast familjen e ish kryeministrit Isa Mustafa, bile pa e fshehur identitetin hiq, në atë vend ka triumfuar anarkia dhe barbaria. Ai vend nuk është as normal, as i lirë. Ai vend më shumë ngjet si spital psikiatrik i tipit të hapur, por jo si vend normal”,ka shkruajtur Dr Milazim Krasniqi sot në dy postime njëra që ishte pas kërcënimit të kandidatit për Kryeministër Albin Kurti dhe postimi tjetër pas kërcënimit të djalit të Isa Mustafës.

KULTURË

0 2922

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...