Home Prizreni Online Programi special i Fitër Bajramit (VIDEO)

Ezani i sabahut, nga Xhamia Sinan Pasha në Prizren

-Lexim i Kur’anit, nga Hfz. Daut ef. Lezi

-Ligjërata e Fitër Bajramit, nga Hoxha Reshat ef. Mexhiti

-Tekbiri dhe salavatet me rastin e fillimit të festës së Fitër Bajramit me rastin e fillimit të festës së Fitër Bajramit

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/715809582555687/