Home Lajme KOSOVË Qatar Charity – Kosova do të ofrojë ndihmë mujore për familjet të...

KJO NDIHMË VLEN VETËM PËR JETIMË TË CILËT NUK KANË APLIKUAR ME PARË!

Të gjithë ata që dëshirojnë që të aplikojnë për këtë mbështetje, mund të kontaktojnë në Qendrën e Thirrjeve – Alo Komuna, në Viber & WhatsApp në numrin +383 45 119 200.

Për t’u informuar për dokumentet e nevojshme dhe përfundimin e aplikimit, më pas Alo Komuna do t’ju drejtojë tek Qatar Charity – Kosova.

Similar articles