Home Prizreni në fokus QENDRA HISTORIKE E PRIZRENIT – ZHDUKJA E GJURMËVE 10.09.2015

Tema: QENDRA HISTORIKE E PRIZRENIT – ZHDUKJA E GJURMËVE
Data: 10.09.2015
Të ftuar: Yer Berisha (PDK), Hasan Hoti (LDK), Mytaher Haskuka (LVV) dhe Hajrullah Çeku (Ec Ma Ndryshe)

KULTURË

0 3000

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...