Home Lajme KOSOVË Qeveria ndalon faljen e Kurban Bajramit,a do të pranoj Bashkësia Islame këtë...

Qeveria e Kosovës ka miratuar masat e reja me qëllim të parandalimit të përhapjes dhe kontrollit të infeksionit COVID-19.

Sipas njoftimit, pas analizës së situatës epidemiologjike në vend, ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka pranuar rekomandimet e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike për ndërmarrjen e masave të reja, me qëllim të parandalimit të përhapjes së infeksionit COVID-19.