Home Lajme Qytetarit i humb kuleta me para në Prizren, publikohet vendi se ku...

Një postim për humbjen e një kulete me para është bërë para pak minutash në grupin “Merakli t’kerreve”, në Facebook.Një qytetar njofton se Nikolin Palokës ia ka gjetur kuletën me para dhe dokumente personale në një qendër tregtare në Prizren.Ai thotë se kuletën e ka në vend të sigurtë, ndërsa gjesti i tij për lajmërimin e rastit është përshëndetur nga komentuesit.Pra qytetarit që i ka humbur kuleta mund të lajmërohet në postimin e grupit “Merakli t’kerreve”, për ta marrë atë