Home Prizreni Online Reduktime të gjata të energjisë sot Në Prizren, e...

Reduktime të gajët të energjise elektrike sot ka pasur në Prizren. Kurse KEDS i ka njoftuar se gjatë ditës së neserme në fshatrat Zhur dhe Vërmicë të Prizrenit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike, për shkak të disa punimeve në rrjet.“Më 26.03.2017 në TS 35/10 KV Zhuri do të shkyçet Dalja 10 kV prej orës 08:00 deri në orën 10:00 dhe nga ora 15:00 deri në orën 17:00. Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ujësjellësi, Lagjja e Omajve dhe Ademajve në Zhur”, njofton KEDS. “Në TS 35/10 kV Zhuri do të shkyçet Dalja 10 kV Dogana -Vermicë prej orës 08:00 deri në orën 10:00 dhe nga ora 15:00 deri në orën 17:00. Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dogana, Gurëthyesi Tahiri, Restorant Gurra, Restorat Mifa Bell, Vërmica 3, Restorant Vërmica, Resttorant Universi, Shkoza 1 dhe Shkoza 2.Përderisa reduket sot në pjesën kryesoer të Prizren kana pasur redukitime të gjata deri në gjashtë orë pa energji elektrike.

KULTURË

0 2919

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...