Home Prizreni online Renovimet në SHKA”Agimi”krijojnë kushte më të mira për veprimtari.


Renovimet në SHKA”Agimi”krijojnë kushte më të mira për veprimtari të cilat kanë ardhur pas një zhurme të krijuar lidhur me një gabim të Kryesisë kur kohë më parë një pjesë të sallës ia pëtën lëshuarë për zhvillim biznesi. Mirëpo,pas kësaj ata këtë gabim e rikthyen në vend siç ishte dhe mbëmë u bë përurimi i sallës ku ajo u bë falë donatorëve të shumtë në mesin e tyrë edhe me ndihmën e Liman Asllanit reestoarant “Alambra” e të tjerë. Tash aty ishin krijuar kushte shumë të mira për të zhvilluar tani me aktiviete sa më të mira. Lidhur më këto renovime dhe për vazhdimin e punës së kryesisë së SHKA'”Agimi” ka folur edhe kryetari Xhemajl Kabashi, i cili tha se tashmë ne jemi duke punuar me të gjitha seksionet përkatëse.
Kurse për aktivitetin e SHKA”Agimi” Festim Bytyçi, para të pranishmëve ka folur për planifikimet që ia ka bërë tashmë udhëheqja e kësaj shoqërie dhe përgaditjet për shfaqje sa më të mira dhe angazhime më profesionale që ka kjo shoqëri.
Pas kësaj po mbrëmë u shtrua edhe një koktej rasti kua anëtarë të kryesia dhe anëtarë të kësaj shoqërie bashkarisht u zotuan për punë e anagzhim më të madh

KULTURË

0 959

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...