Home Mysafiri në studio RRËNIMET E OBJEKTEVE PA LEJE

“Mysafirë në Studio”, 09.05.2015
Tema: “Rrënimet e objekteve pa leje”
Mysafirë: Bedri Bytyçi, Drejtor i Inspektoratit, Komuna e Prizrenit, dhe Naim Cahani, Monitorues nga OJQ KDI.

KULTURË

0 2418

Xamia Tur-u Sina në Etiopi, e cila prej më shumë se gjysmë shekulli ka arritur të ekzistojë që është e ndërtuar prej kashte,...