Home Lajme KOSOVË Rtv Besa 100.000 pëlqime !👏👏👏

Faleminderlt për besimin dhe përzgjedhjen që keni bërë faqes tonëRadio Televizioni Besa në 20 vjetorin e punës së saj edhe më tutje do të vazhdojë me të njëjtin mision dhe me të njëjtin qëllim sikurse deri më tani.Na përcjellni-Radio Besa në 102.3 FMTv Besa- Në rrjetin tokësor 30 UHF si dhe në të gjitha rrjetet kabllovike në Kosovëdhe në diasporë Si dhe në rrjetet sociale në www.rtvbesa.com dhe në facebook/rtvbesa

KULTURĂ‹

0 63

Aktivitete çdo natë– Muzikë / Performanca Artistike Filigran , Art me Pika , Qëndisje , Punime Druri. https://www.facebook.com/TVBESA/videos/852044405574209