Home Foto Galeri Rtv Besa 80,000 pëlqime dhe 96,000 përcjellës!

Rtv Besa 80,000 pëlqime dhe 96,000 përcjellës!👏👏👏

Faleminderlt për besimin dhe përzgjedhjen që keni bërë faqes tonë

Radio Televizioni Besa në 20 vjetorin e punës së saj edhe më tutje do të vazhdojë me të njëjtin mision dhe me të njëjtin qëllim sikurse deri më tani.

Na përcjellni-Radio Besa në 102.3 FM

Tv Besa- Në rrjetin tokësor 30 UHF si dhe në të gjitha rrjetet kabllovike në Kosovë
dhe në diasporë

Si dhe në rrjetet sociale në www.rtvbesa.com dhe në facebook/rtvbesa